Zápichy na tortu

Zápichy na tortu sú výrezy z topoľovej preglejky ktoré Vás skutočne očaria. Každý zápich vie byť úplne individuálny a osobný. Zo zápichov na tortu vieme ľahko spraviť aj dekoráciu na tortu alebo na koláč a to tak, že odstránime zo zápichu hrot. Dekorácie sa na tortu len položia. Práve hrotom sa zápich na tortu líši od dekorácia. Hrot slúži na zapichnutie zápichu do torty.

Vyrábame zápichy na tortu s rôznymi motívmi a mnohé z nich si môžete úplne individualizovať. Zápich treba najprv navrhnúť a jeho návrh stojí najmä čas. Preto zápichy, ktoré predávame na e-shope bežne sú lacnejšie ako tie o ktoré nás poprosíte, musíme totiž do ceny pripočítať dobu na návrh zápichu. Zápich si môžete ďalej doladiť a dodekorovať napríklad farbením a nastriekať ho akoukoľvek akrylovou farbou. Výsledok tak môže byť okúzľujúci. Často sa na svetlé torty používa čierny zápich – aby krásne vynikol, na tmavé zas biely. Krásny je najmä zápich nastriekaný slávnostnou zlatou farbou.

Zápich na tortu tak ako aj dekorácia sú krehké výrobky. Je preto dôležité pri manipulácii s nimi postupovať veľmi opatrne – nechcete si ich predsa poškodiť. Každý zápich a dekoráciu starostlivo balíme aby sa pri preprave nestalo, že sa poškodí. Mali by ste tieto výrobky odbaľovať veľmi opatrne.

Pri odbaľovaní balíku preto postupujte nasledovne:

  1. nastrihnite opatrne baliaci papier a odstránte ho z krabice
  2. nájdite miesto, kde je krabica zalepená lepiacou páskou a opatrne ju narežte
  3. otvorte krabicu
  4. vyberte zápich či dekoráciu na kartóne
  5. nožnicami nastrihnite bublinkovú fóliu (nikdy ju netrhajte !!!)
  6. vyberte zápich či dekoráciu
  7. pri zapichovaní do torty vždy zápich držte za hrot !!!