Originálne stolné dekoračné lampy z topoľovej preglejky

Originálne dekoračné lampy ? A prečo nie ?

Existuje množstvo druhov dekorácií, darčekov, či propagačných predmetov a mnohé sú naozaj efektívne. Nám sa však zdalo, že tu chýba niečo čo by bolo nie len efektívne či milé, ale aj funkčné.

Lampička s nápisom, logom, či vzorom aký sa Vám bude páčiť, má okrem propagácie Vašej firmy, či vyjadrenia Vašich citov pri obdarovaní aj funkčný význam. Osobe ktorej ju dáte poslúži aj na funkčné osvetlenie miestnosti. Oživí ju a skrášli. Samozrejme nejde o osvetlenie na denné používanie. Ale je vhodné na dodekorovanie priestoru a pripomenutie toho, čo ste chceli Vami obdarovanej osobe povedať.

Lampy sú z topoľovej (svetlej), alebo bukovej (tmavšej) preglejky o hrúbke 4mm a ponúkajú bohaté možnosti dekorovania. Osadené sú LED technológiou a dodávame ich s 12V adaptérom na napájanie na ktorého kábli je vypínač – slúžiaci na zapínanie a vypínanie lampy. Naše originálne dekoračné lampy sa tak stávajú aj funkčným darčekom. Pamiatka na birmovku, krst, či narodeniny tak naberá úplne iný rozmer. Do lámp vieme totiž vyrezať všetko podľa Vašich predstáv. Dodekorovať ich vieme napríklad gravírovaním. Lampy sú ošetrené bezfarebným lakom, ale vieme ich dodať aj neošetrené, aby ste si ich mohli dodekorovať sami … nuž nápadom sa medze nekladú … 😀

Lampy si viete dodekorovať aj akrylovými farbami

Dekoračné lampyDekoračné lampy