Jedinečný svetelný rámik a lampa v jednom

Svetelný rámik a lampa v jednom, dá sa to vôbec ? Ale áno.

Boja sa Vaše deti tmy ? Vadia Vám káble na stene ? Chcete v detskej izbe niečo jedinečné ? Tak potom sme tento jedinečný dekoračný svetelný rámik vymysleli priamo pre Vás …

Náš jedinečný dekoračný rámik a lampa v jednom sú presne tým čo hľadáte. Do rámika sa dajú vkladať rôzne z našich dekorácií, z bokov (alebo z vrchu) sa dajú vkladať fotky Vaše fotky. Z postavičiek si do svetelného rámika viete vyskladať napr. betlehem na Vianoce, alebo akúkoľvek dekoráciu či scénu, ktorá Vás napadne. Rámik je vybavený LED osvetlením a vypínačom. Vypínač je mierne podsvietený a tak ho ľahko nájdete na rámiku. Rámik je napájaný 12V nabíjateľnou batériou a svietiť vydrží naozaj dlho (do 185hodín s troma LED-kami) veď posúďte sami. K baterke je dodávaný aj nabíjací adaptér. 

Rámik je z bukovej preglejky, je pevný a sú v ňom predpripravené dierky, aby sa dal namontovať na stenu. Stredná predpripravená dierka má priemer 7mm – krajné majú priemer 5mm. Vzdialenosť stredov krajných dierok je 23,4cm. Veľkosť rámika je 30x20cm a hrúbka 5,4cm. Priestor na hrúbku dekorácií je 1,5cm.

Do rámika viete zasunúť magnetickú fóliu a vyskladať si v ňom vlastnú dekoráciu z magnetiek zakúpených napríklad na loranc.eu.

Dodekorované magnetkami z loranc.eu ďakujeme !

Svetelný rámikSvetelný rámik