Stolné lampy z bukovej preglejky

Chcete prekvapiť a zaujať – vymysleli sme krásne stolné dekoračné lampy – sú plne funkčné a napájané 12V adaptérom s vypínačom. Motív na lampe môže byť akýkoľvek – teda aj podľa Vašich vlastných predstáv. Lampičky sú perfektným a ideálnym darčekom na rôzne príležitosti – pre Vašu lásku, pre maminu, ocina či iné. Ako dekorácie do izieb chát či spální hotelov. Sú perfektné. Dajú sa použiť ako propagačný materiál pre samosprávu, pre hotel, kde vedia zobraziť a spropagovať značku hotela či obecný erb. Neváhajte nás osloviť a vyrobíme Vám lampu na mieru.

Stolné lampy z bukovej preglejky sú naozaj krásne. Na bukovej preglejke totiž vynikne po prelakovaní kresba dreva a lampa je jednoducho nádherná. Neustále pracujeme na nových vzoroch, ktoré Vás očaria …

Lampy obsahujú LED pásik a sú lepené z jednotlivých častí. Sú pevné.

Lampy vyrábame zatiaľ v dvoch rôznych rozmeroch a v dvoch tvaroch (pracujeme na nových tvaroch a rozmeroch). Lampy štvorcového tvaru máme v rozmere 10x10x5,8cm a v rozmere 16x16x6,8cm. Lampy v tvare kruhu na polkruhovom podstavci máme v rozmere o priemere kruhu 14cm.

Stále pracujeme na nových tvaroch a rozmeroch. Najnovší prírastok bude lampička v tvare srdca na polkruhovom podstavci s ľubovoľným výrezom. Dúfame, že sa Vám budú páčiť aj takéto stolné lampy.

Tak neváhajte a objednajte si

Stolné lampyStolné lampy